Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012


 

                   «θανατηφόρο ατύχημα  μπροστά από το ΙΚΑ Ρόδου»
                                       ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Ένας συχνός τίτλος των τοπικών εφημερίδων και λοιπών μέσων ενημέρωσης, τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται για πολλά ακόμα χρόνια θα τον διαβάζουμε, αφού τίποτα δεν γίνεται για την μεταφορά του ή την λήψη μέτρων αποτροπής τροχαίων ατυχημάτων{ παρασύρσεις πεζών}.
Οι φωτεινοί σηματοδότες στο σημείο  αυτό σπάνια λειτουργούν και ελάχιστα χρησιμοποιούνται από τους πεζούς.
Δέκα μέρες μετά τον τελευταίο θάνατο –λόγω παράσυρσης από αυτοκίνητο – του άτυχου 83χρονου από τα Κοσκινού οι αρμόδιοι του Δήμου «φρεσκάρισαν» την διάβαση πεζών, ρίχνοντας «ασβέστη» στα μάτια μας. Ήδη το χρώμα έχει ξεθωριάσει ….Σε λίγο θα είναι και πάλι αόρατες…
Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου αλλά και άλλοι φορείς, ,όπως ο Σύλλογος των Ιατρών έχουν κατά καιρούς αντιδράσει και παρέμβει προς την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για την μεταφορά του ΙΚΑ από το σημείο αυτό, τονίζοντας την ακαταλληλότητα του κτιρίου κυρίως λόγω της θέσης του πάνω στην εθνική οδό .
Δεν υπάρχει ασφαλής πρόσβαση σ’ αυτό ,των χιλιάδων ασφαλισμένων του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ , ενώ είναι ανύπαρκτοι χώροι στάθμευσης των οχημάτων τους. Δεκάδες σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έχουν συμβεί στο σημείο αυτό , αλλά κανένας δεν λογοδότησε γι αυτό.
Δυστυχώς η χρόνια αδιαφορία των υπευθύνων φαίνεται πως θα μετατραπεί σε …αιώνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου