Κυριακή 8 Ιουλίου 2012


Οι επόμενοι νεκροί από τροχαίο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ
Δυστυχώς τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο νησί μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Όπως και στο προηγούμενο φύλλο επισημάναμε κάθε δέκα περίπου μέρες έχουμε κι έναν νεκρό. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την έκδοση του προηγούμενου φύλλου έως σήμερα τρία ακόμα νέα παιδιά Ροδιτόπουλα έχασαν τη ζωή τους με μοτοσικλέτες. Ο Ανδρέας και η Στέμη στην Ιξιά και ο Σάββας στο Φαληράκι.
Η κατάσταση χειροτερεύει και δεν υπάρχει ελπίδα να περιοριστεί το κακό. Η αστυνόμευση ανύπαρκτη… Η ελλιπής σε προσωπικό Τροχαία, υπάρχει για να μετράει τους νεκρούς… Στα σχολεία υπάρχουν ένα σωρό μαθήματα-μέχρι και η εκμάθηση τουρκικής γλώσσας θα γίνει υποχρεωτικό μάθημα- εκτός από το πιο απαραίτητο για την επιβίωση των παιδιών, που είναι η οδική ασφάλεια.
Και μην ξεχνάμε πως εκτός από τους νεκρούς, που διαλύουν τις οικογένειες στην στιγμή, υπάρχουν και οι μόνιμοι ανάπηροι, που τις διαλύουν πολύ σύντομα. Το οικονομικό βάρος είναι δυσβάσταχτο και για την οικονομία μας. Οι ειδικοί το υπολογίζουν σε τρία δις ετησίως! Τίποτα δεν γίνεται και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.. Ίσως πρέπει οι πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Όχι αύριο ή μεθαύριο… Τώρα… γιατί δεν πάει άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου